Unii cred că luni e o zi grea...

Noi spune că e la fel de frumoasă ca celelalte, iar chipurile copiilor arată asta.
Azi am ieșit, în grup, la generalizare, cu câțiva copii din centrul nostru. Am mers pe stradă , am mers cu autobuzele 🚌 în care ne-am topit de căldură 🌞.
Am ajuns la Muzeul Antipa unde am vizitat sera de fluturi exotici 🦋și am beneficiat de ”orele liniștite”, timp în care am avut la dispoziție muzeul doar pentru grupul nostru.
Astfel, copiii s-au putut mișca în voie, au pus întrebări, s-au minunat fiecare în felul său de animale marine, animale sălbatice și domestice, păsări, peștera 🐋🐢🐘🦘🐇🕊️.
În seră, fluturii prietenoși ni s-au așezat în păr, în palmă, pe pantofi, ba chiar pe buzunar. Pentru că am avut suficient timp, iar personalul muzeului ne-a primit cu multă răbdare, până și cei mai temători copii au urmărit și admirat fluturii.
Curtea muzeului, prilej de alte activități: pictură, colorat și jocuri.
Așa cum spuneam a fost o zi de luni cu bucurie 🎊 pentru mici și mari.

AUTISM CAMP

Așa am fost noi în ultima zi de tabără!

𝗚Ă𝗟E𝗧𝗨Ș𝗘𝗟𝗘 𝗖𝗨 𝗔𝗣Ă

Jocul perfect pentru zilele călduroase de vară ☀️pe care îl puteți face în curte alături de copilul dumneavoastră și de prietenii acestuia👬 sau chiar membrii ai familiei.
Pentru copilul cu autism, acest joc îl ajută:
🎀să-și crească capacitatea de autocontrol (reglarea emoțiilor când se întâmplă ceva ce nu îi place pentru că este efectiv un joc, de exemplu: se udă),
🎀să-și îmbunătățească relațiile sociale (copilul oferă încredere celui ce urmează să toarne apa),
🎀să îmbunătățească atenția ( și copilul este atent să nu îl ude pe celălalt),
🎀concentrarea, coordonarea și viteza de reacție.
Vă invităm să încercați și să vă distrați alături de copilul dumneavoastră de această experiență de neuitat.🎉
Noi ne-am distrat foarte tare împreună cu copii, iar ei au plasat jocul în topul activităților preferate din tabără!

Folder Carpatica alături de Asociația Echilibru și Simplitate în sprijinul familiilor ce au copii cu autism

 Folder Carpatica, deținătorul magazinelor de papetărie din România  marca ”Folder ” alături de Asociația Echilibru și Simplitate anunță un Acord de parteneriat între cele doua entități,privind indeplinirea obiectivului Asociatiei.
 
Folder Carpatica se simte mândră prin semnarea acestui Acord de parteneriat, ce constă în acordarea de suport și facilități Asociației Echilibru și Simplitate în achiziționarea produselor de papetărie și birotică atât de necesare în derularea unor condiții optime a terapiilor efectuate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale din spectrul autist și familiilor acestora.

Autism Camp

Întâlnire cu Elena Hanganu, psiholog clinician cofondator Asociatia Echilibru si Simplitate

Scroll to Top